Με νέο στόλο και για 11 προορισμούς από την Αθήνα  κάνει επανεκκίνηση των πτήσεών της η Volotea

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 18:05
Με νέο στόλο και για 11 προορισμούς από την Αθήνα  κάνει επανεκκίνηση των πτήσεών της η Volotea

Του Περικλή Χαλάτση

Με το νέο στόλο που αποτελείται εξ ολοκλήρου από Airbus ,η Volotea ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των πτήσεων της  –είχε διακόψει λόγω Covid19- από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς 11 προορισμούς.
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe, παρουσίασε το πρόγραμμα των πτήσεών της στην Αθήνα για το 2021.

Οι 11 προορισμοί που θα «απογειώνεται» είναι: Μπάρι, Ντουμπρόβνικ, Ηράκλειο, Λυόν, Μασσαλία, Μύκονος, Ρόδος, Σαντορίνη, Στρασβούργο, Βενετία, Βερόνα. Οι προσφερόμενες θέσεις φέτος υπερβαίνουν τις 350.000. Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην Αθήνα το 2015, η Volotea έχει προσφέρει συνολικά 1,3 εκ. θέσεις.  Η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe με την Ιωάννα Παπαδοπούλου Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών
Η Valeria Rebasti ανακοίνωσε ακόμη ότι για το 2022 θα πετάει από την Αθήνα προς το Κάλιαρι, τη Γένοβα και το Σπλιτ. Με αυτές τις πτήσεις που θα είναι απευθείας θα διευκολύνει χιλιάδες τουρίστες που χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς θα φθάνουν γρηγορότερα στον προορισμό τους.

Η Volotea θα προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα Αλλαγής Πτήσης Χωρίς Χρέωση (Free Flights Changes option), καθώς και κάλυψη “Covid-19 Coverage”.

Για κάθε πτήση που κλείνει ο πελάτης μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής της εταιρείας και επιβεβαιώνεται ως τις 31 Ιουλίου 2021 για πτήσεις που αναχωρούν ως τις 31 Οκτωβρίου 2021, θα υπάρχει η δυνατότητα να τροποποιηθεί η ημερομηνία χωρίς χρέωση “flight change fee”. Η εταιρεία εγγυάται επιπλέον την πλήρη επιστροφή σε περίπτωση  θετικού αποτελέσματος COVID-19 βάσει PCR test έως και 14 ημέρες πριν από την πτήση. 

Η Volotea στο στόλο της στην Αθήνα  πρόσθεσε και δύο A319 . Αντικατέστησε τα Boeing 717 και με τα Α319 θα έχει ανα πτήση 156 επιβάτες αντί 125 που είχε μέχρι σήμερα.
Στο σύνολο η Volotea αντικατέστησε 14 αεροσκάφη  Boeing 717. Το σύνολο των αεροσκαφών της σήμερα είναι  Airbus (20 A319 και 20 A320). Η εκπρόσωπος της εταιρίας ανέφερε ακόμη ότι η Volotea διαθέτει ενιαία αδειοδότηση πιλότων, μειωμένο κόστος συντήρησης, απλουστευμένο προγραμματισμό, πιο εύκολη παρακολούθηση και έλεγχο σε όλες τις περιοχές και, πρωτίστως, ασφάλεια και σημαντικά πλεονεκτήματα σε επίπεδο προμηθευτών. 

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ξεκινάμε και πάλι τις πτήσεις μας στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Η Αθήνα αποτελεί σημαντική βάση για τη Volotea και νιώθουμε υπέροχα που επιστρέφουμε!  Το ξεκίνημα των πτήσεών μας με το νέο, πιο σύγχρονο και αποδοτικό στόλο μας θα μας επιτρέψει όχι μόνο να μεταφέρουμε περισσότερους επιβάτες με άνεση, ασφάλεια και ποιότητα υπηρεσιών στο αεροσκάφος, αλλά θα μειώσει σημαντικά και το αποτύπωμα άνθρακα της εταιρείας ανά επιβάτη.» είπε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε:

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον εξαιρετικό συνεργάτη μας, τη Volotea -με την οποία έχουμε μακροχρόνια και στενή συνεργασία - πίσω στην Αθήνα! Οι ταξιδιώτες έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη ποικιλία επιλογών με το νέο στόλο της Volotea που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιωσιμότητα. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και παραμένουμε πιστοί στην ισχυρή δέσμευσή μας για την υποστήριξή της ανάπτυξης  της Volotea στην αγορά της Αθήνας». 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 18:05