Η πτήση EK209 της Emirates από Ντουμπάι προσγειώθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, πριν συνεχίσει το ταξίδι της προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty, εγκαινιάζοντας έτσι τη μοναδική, καθημερινή πτήση που θα ενώνει απευθείας την Ελλάδα με τις Ηνωμένες Πολιτείες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Την εναρκτήρια πτήση Ντουμπάι – Αθήνα – Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκε από αεροσκάφος τύπου B777-300ER, υποδέχτηκε επίσημη αντιπροσωπεία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιάννη Παράσχη-CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Hubert Frach – Divisional Senior Vice President Commercial Operations West της Emirates και Ευρυδίκη Κουρνέτα, γενική γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Emirates, με απρόσκοπτη παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 20 χρόνια, προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε μακρινούς προορισμούς όπως η Αυστραλία, μέσω του διεθνούς κόμβου της στο Ντουμπάι. Με τη νέα, απευθείας πτήση προς τη Νέα Υόρκη, η Emirates συνδέει την Αθήνα με ακόμη περισσότερους διεθνείς προορισμούς, συμβάλλοντας στην τόνωση του τουρισμού και των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης