Πώς μπορεί κάποιος να βιώσει όλες τις πτυχές της παγκοσμίως φημισμένης κρητικής φιλοξενίας, σε έναν μόνο τόπο; Στην Agrecofarm, την παραδοσιακή φάρμα της Grecotel στο Ρέθυμνο, ο επισκέπτης αποκτά αυτή την ολοκληρωμένη εμπειρία!

Ο ιδρυτής της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων της χώρας, Νίκος Δασκαλαντωνάκης, το 2002 έκανε το όραμα του πραγματικότητα και έκτοτε προσφέρει αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες της κρητικής γης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη φάρμα, οι παραδοσιακά φιλικοί οικοδεσπότες, προσφέρουν στον μουσαφίρη το… σπίτι τους, κάνοντας τον κοινωνό της σπουδαίας κρητικής κουζίνας με τα εκλεκτά υλικά και τις γεύσεις της. Και όλα αυτά, σε έναν τόπο απαράμιλλης ομορφιάς και ιδιαιτερότητας, συνώνυμο της κρητικής φύσης!

Σε μία μαγευτική τοποθεσία, βγαλμένη από… μινωική τοιχογραφία, με άπλετη θέα στο Αιγαίο, μέσα στους αμπελώνες και τους ελαιώνες, ο επισκέπτης ζει μέσα στη φύση, έχοντας τη δυνατότητα να έρθει κοντά με τον κρητικό τρόπο ζωής, καλλιεργώντας τη γη ή ζυμώνοντας και ψήνωντας ψωμί. Πάντα με τον… σωστό τρόπο, αφού οι μέθοδοι παραγωγής τυπικών Κρητικών προϊόντων αναβιώνονται παραδοσιακά, χωρίς τη χρήση χημικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες κατά τη διαμόνη τους βιώνουν έτσι μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία, δοκιμάζοντας πιάτα εποχής, φτιαγμένα με ολόφρεσκα προϊόντα της παραγωγής του κτήματος και παραδοσιακές κρητικές συνταγές.

Αλλά η «μύηση» στα διαχρονικά μυστικά της κρητικής φύσης δεν σταματάει εδώ: Ένας πρότυπος ζωολογικός κήπος μέσα στη φάρμα ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, που θα γνωρίσουν από τους επαγγελματίες τις ιδιαιτερότητες της κρητικής πανίδας και χλωρίδας.

Διακριθείσα με το «Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας 2017», η Agrecofarm αποτελεί το success story της σύνδεσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής με τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας, τον τουρισμό!

Γευτείτε τα κρητικά προϊόντα στο πιάτο σας, όπου και εάν βρίσκεστε

Η αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα των βιολογικών προϊόντων της φάρμας τα έχει πλέον τοποθετήσει στα ράφια των Duty Free, αλλά και στο εξωτερικό, ενώ μερικά από τα μεγαλύτερα συνέδρια που πραγματοποιούνται στην περιοχή τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά για τα γεύματα των «υψηλών» προσκεκλημένων.

Φυσικά, τα προϊόντα που παράγονται σε αυτή την ξεχωριστή φάρμα, τροφοδοτούν με ποιοτικά είδη της κρητικής γης και τα εστιατόρια των ξενοδοχειακών μονάδων της αλυσίδας GRECOTEL σε όλη τη χώρα. Άλλωστε, ο όμιλος ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε εδώ και μια τριακονταετία «Κρητική Γωνιά» στο πρωινό και τους πλούσιους μπουφέδες, προβάλλοντας την ελληνική παράδοση και τη μοναδικότητα της ελληνικής κουζίνας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εξαιρετικά προϊόντα της κρητικής γης και online από το e-shop, Αgrecofarms.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης