Σοκάρει η περίπτωση γυναίκας που είναι εθισμένη στην πλαστική χειρουργική και έχυσε λάδι μαγειρέματος στο πρόσωπό της, όταν οι γιατροί αρνήθηκαν να της δώσουν σιλικόνη .

Το πρώην μοντέλο, Hang Mioku έχει μείνει μόνιμα παραμορφωμένο μετά την θεραπεία ομορφιάς «Do It Yourself». Μάλιστα μετά την ένεση από ένα ολόκληρο μπουκάλι με μαύρη σιλικόνη μέσα στο πρόσωπό της, κατέφυγε στη χρήση μαγειρικού λαδιού. Το πρόσωπό της πρήστηκε σοβαρά και έμεινε σημαδεμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόσωπο της Hang Mioku έμεινε τόσο πρησμένο από την σιλικόνη και το μαγειρικό λάδι, ώστε ούτε οι ίδιοι οι γονείς της δεν την αναγνωρίζουν. Παρά τις 10 επεμβάσεις, το πρόσωπό της είναι ακόμη σοβαρά παραμορφωμένο. Η Hang Mioku είχε την πρώτη της επέμβαση σε ηλικία 28 ετών, όταν ακόμα είχε φυσική ομορφιά.

Η κατάσταση της δημοσιεύτηκε στην κορεατική τηλεόραση και οι θεατές δώρισαν χιλιάδες λίρες για διορθωτική χειρουργική επέμβαση.

Κατά τις πρώτες από τις 10 επεμβάσεις, οι χειρουργοί αφαίρεσαν 60g σιλικόνης, λαδιού και άλλες ξένες ουσίες από το πρόσωπό της και 200g από το λαιμό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η Hang εξακολουθεί να είναι παραμορφωμένη και είπε ότι επιθυμεί αν μπορούσε να έχει το παλιό της πρόσωπο πίσω. Η Hang μετά την πρώτη της επέμβαση μετακόμισε στην Ιαπωνία, όπου είχε επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

Οι γιατροί τελικά αρνήθηκαν να προβούν σε οποιαδήποτε περισσότερη δουλειά πάνω στο πρόσωπο της. Ωστόσο, κατάφερε να πάρει ένα μπουκάλι σιλικόνης και μια σύριγγα για να κάνει ένεση στον εαυτό της, αλλά όταν το υλικό έτρεξε έξω χρησιμοποίησε μαγειρικό λάδι.

Πολυάριθμες επιχειρήσεις που καταβάλλουν δωρεές έχουν καταφέρει να μειώσουν το μέγεθος του προσώπου και του λαιμού της, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικά παραμορφωμένο. Το πρώην μοντέλο δούλευε σε ένα κατάστημα ανακύκλωσης ρούχων.

Οι τηλεθεατές δώρισαν χρήματα για την διορθωτική χειρουργική επέμβαση, και 60g λαδιού και σιλικόνης απομακρύνθηκαν από το πρόσωπό της. Παρά τις 10 επεμβάσεις, η Hang Mioku, εξακολουθεί να είναι πολύ σημαδεμένη.

Πηγή: periergaa.blogspot.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης