Ήταν περασμένα μεσάνυκτα της περασμένης Παρασκευής όταν ο Πούτιν ύστερα από επτά ώρες στο Μαξίμου και στο Βυζαντινό Μουσείο έφθανε στο ξενοδοχείο στο Καβούρι, όπου είχε άλλη μία συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη.

Στο λόμπι του ξενοδοχείου, το οποίο -όπως αναφέρει ο Βηματοδότης- έμοιαζε με φρούριο από τους «φουσκωτούς», τον περίμενε καρτερικά μια κυρία από τις γνωστές πλούσιες οικογένειες των Αθηνών, ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας και με τα 12ποντα πέδιλά της. Κρατούσε στα χέρια της ένα δώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαινόταν πως ήθελε οπωσδήποτε να συναντήσει τον ρώσο πρόεδρο, για να του δώσει το δώρο της και να του πει και δυο κουβέντες. Προφανώς για να του εκφράσει τον θαυμασμό της. Μόλις εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο ο κ. Πούτιν, η εν λόγω κυρία σηκώθηκε και όρμηξε προς το μέρος του. Η ασφάλεια όμως του Ρώσου προέδρου την εμπόδισε. Δεν την άφησαν να πλησιάσει. Απογοήτευση για την πλούσια κυρία. Έμαθα ωστόσο ότι την επομένη κάποιος από την πρεσβεία τής τηλεφώνησε για να της εκφράσει τη λύπη του προέδρου.

http://papatzides.blogspot.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης