Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 την Ινεγκόλ στον επαναληπτικό της μεγάλης νίκης με 3-0 στην Τουρκία και χρειάζεται μόνο 2 σετ για να περάσει την επόμενη φάση του Challenge Cup.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να ενισχύσει την ομάδα, αφού κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος σε αυτήν την φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι για τον επαναληπτικό και είναι σημαντικό για εμάς, να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια επικίνδυνη ομάδα που είναι έμπειρη από τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα έρθουν να πιέσουν στο σερβίς και μπορούν να μας απειλήσουν στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα σκληρό παιχνίδι και 100% συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Καλώ τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών για να μας βοηθήσουν σε αυτό το παιχνίδι. Τους περιμένουμε να μας υποστηρίξουν! Σίγουρα την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε δυο σημαντικές δύσκολες εκτός έδρας νίκες αλλά πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο βήμα και θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης