Κατσαρής: «Με τον Σαββίδη να κάνουμε το βήμα στην Ευρώπη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017, 08:55
Κατσαρής: «Με τον Σαββίδη να κάνουμε το βήμα στην Ευρώπη»
Μετά τα τρία σερί πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ βάζει πλώρη και για την Ευρώπη, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή να τονίζει πως με τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη μπορεί να γίνει αυτό το βήμα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μιλώντας στη γιορτή για την απονομή του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος ανέφερε τα εξής: «Μιλώντας εκ του αποτελέσματος κάτι έκανα και εγώ. Αν δεν είχαμε αυτά τα αποτελέσματα, θα σήμαινε ότι κάπου έκανα λάθος. Το καλό τρίτωσε. Ξεκινάει μια νέα τριετία με μεγαλύτερους στόχους. Τρία πρωταθλήματα είναι αρκετά για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ και στην Ευρώπη. Έχουμε τη συμπαράσταση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη».

Για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος «Είναι γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε αντιξοότητες. Γι’ αυτό έχει μεγαλύτερη αξία ο εφετινός τίτλος. Το πετύχαμε με την ΠΑΟΚτσίδικη ψυχή. Είναι ιδιαίτερος ο τίτλος γιατί το κατακτήσαμε μέσα στην έδρα του αντιπάλου, ενός αντιπάλου που όλοι έλεγαν ότι θα κατακτήσει τον τίτλο περπατώντας».

Για το τι του δίδαξε η εφετινή σεζόν απάντησε με νόημα… «Ποτέ μη λες ποτέ».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017, 08:55