Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού και με νίκη με 3-1 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη έκανε το 1-0 στους ημιτελικούς της Volleyleague.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε για την ψυχολογική ώθηση, που δίνει στην ομάδα του αυτή η νίκη, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν έχει συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να ψάχνουμε το τέλειο και δεν θα σημαίνει τίποτα αυτή η νίκη αν δεν έχει συνέχεια. Μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και όχι. Σίγουρα ήταν ένα ψυχολογικό σπρώξιμο, καθώς μετά από 4 σερί ήττες, είχαμε ανάγκη από μία τέτοια εμφάνιση και νίκη, ύστερα από τις ήττες στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο Ελλάδας».

Ο Τζέισον Γιαμπλόνσκι τόνισε, από την πλευρά του: «Είναι η πρώτη νίκη μου με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρεις ήττες και το συναίσθημα είναι υπέροχο. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και δυνατοί στο μυαλό, παίξαμε έξυπνα, αποφύγαμε τα πολλά λάθη και αυτό έκανε τη διαφορά. Στις δύο ήττες σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο, είχαμε δει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά παραμείναμε συγκεντρωμένοι και ήμασταν υπομονετικοί. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο δεύτερο παιχνίδι, την Παρασκευή. Έχουμε απέναντί μας μία δυνατή ομάδα, που σήμερα έκανε αρκετά λάθη και σίγουρα θα προσπαθήσει να τα περιορίσει, αλλά αν παίξουμε και πάλι ελεύθερα και έξυπνα, μπορούμε να τους ξανακερδίσουμε και να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με 2-0 νίκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: «Break» ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Ολυμπιακό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης