Στη Ρουέν της Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (24/1) το ντεμπούτο της Νικόλ Κυριακοπούλου στον κλειστό στίβο, σε μια διοργάνωση όπου αναμένεται να πάρουν μέρος ορισμένες από τις κορυφαίες αθλήτριες του επί κοντώ.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν και να δείξει από νωρίς πως θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έμπειρη άλτρια, που ταξίδεψε στη Γαλλία μαζί με τον προπονητή της, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2011 Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία), την εξαιρετική φέτος Μαριόν Φιάκ με 4.71μ, αλλά και την Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία), με ατομικό 4.70μ και φετινό 4.50 μέτρα. Στη Γαλλία θα αγωνιστεί και η Καταρίνα Μπάουερ (Γερμανία), η οποία πριν μια εβδομάδα ξεπέρασε τα 4.60μ, αλλά και η πάντα δυνατή Λίζα Ρίζιχ (Γερμανία).

Η Κυριακοπούλου μετά τη Ρουέν θα αγωνιστεί στο Βαντέ στις 31 του μηνός. Η Κυριακοπούλου έχει κάνει 4.72μ από πέρυσι, επίδοση που αποτελεί απόλυτο πανελλήνιο ρεκόρ. Δυνατός αγώνας θα γίνει και στο επί κοντώ ανδρών, όπου μεταξύ άλλων μετέχουν οι Ρενό Λαβιλενί, Ραφαέλ Χολζντέπε, Πιοτρ Λίσεκ και Κέβιν Μενάλντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης