Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το αυριανό μίτινγκ της Γάνδης, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού Ελλήνων αθλητών,που θα πάρουν μέρος και θα διεκδικήσουν καλές εμφανίσεις.

Τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ο Ανδρέας Δημητράκης, που μετά την κούρσα των 800μ την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ, θα τρέξει στη Γάνδη 1.500μ. Ο αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου χρειάζεται μια επίδοση καλύτερη από το 3.43.20, προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για την Πράγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 3.000 μ. ο Μάρκος Γκουρλιάς έχει στην άκρη του μυαλού του το 8.02.00, που είναι το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε καλή κατάσταση είναι φέτος ο Πέτρος Κυριακίδης, που δείχνει σε θέση να τρέξει την απόσταση των 400μ σε χρόνο καλύτερο από το 47.30, που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο αθλητής του Γιώργου Οικονομίδη στην ημερίδα του ΣΕΦ τερμάτισε σε 47.98.

Η Ανδριάνα Φέρρα, μια εβδομάδα από το 7.61 της Βιέννης, θα επιδιώξει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ της στα 60 μέτρα. Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η συμμετοχή του Γιάννη Σταματελόπουλου και της Έφης Θεοδώρου στα 400μ εμπόδια.

Οι δύο αθλητές θα δοκιμάσουν σε ένα αγώνισμα που δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των διοργανώσεων του κλειστού στίβου και το οποίο έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, εξαιτίας του στίβου, που στον κλειστό είναι 200 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης