Στο πλαίσιο του Νο Finish Line Athens, που θα γίνει για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 10 έως τις 14 Απριλίου, θα διεξαχθεί και εφέτος ο 24ωρος υπερμαραθώνιος αγώνας Βίκος Ultra Race, με έναρξη το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 10.00 και λήξη την Κυριακή στις 10.00. Και σε αυτόν τον αγώνα, όπως και στον κανονικό 90ωρο, τα χιλιόμετρα τα δρομέων γίνονται ευρώ που θα δοθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Δικαίωμα συμμετοχής στον 24ωρο αγώνα έχουν μόνο όσοι είναι πάνω από 20 ετών, θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με ειδικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές στις κατηγορίες και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες έχουν εξοφληθεί έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα θα υπάρχουν ειδικές κατατάξεις με απονομές επάθλων στους πρώτους άνδρες και γυναίκες των ακόλουθων κατηγοριών: 20-39 ετών, 40-59 ετών, 60-79 ετών.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για όλους τους αγώνες του Νο Finish Line Athens συνεχίζονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.nflathens.com

Το No Finish Line της Αθήνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Θα αρχίσει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19.00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Απριλίου στις 13.00 και μέσα σε αυτό το διάστημα στον 90ωρο ατομικό Φιλανθρωπικό Αγώνα οι συμμετέχοντες πληρώνοντας 7 ευρώ, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ό,τι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1.000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλοι Χορηγοί του No Finish Line Athens είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική και για πρώτη φορά η Mastercard, δύο κορυφαίοι οργανισμοί που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Πρεσβευτές του No Finish Line της Αθήνας είναι για μία ακόμη χρονιά οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλας Κακλαμανάκης καθώς και ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης.

Για επικοινωνία με τη διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com.

Για πληροφορίες στο www.nflathens.com και στο www.facebook.com/NoFinishLineAthens

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης