Κάθε άλλο παρά φιλικό αποδεικνύεται το «διαζύγιο» του Βόλου με τον Οσβάλντ Τανσό. Με αφορμή δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού περί απόπειρας παρεμβάσεων στη δουλειά του, η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωσε σε έντονο ύφος, στην οποία τον καλεί να κατονομάσει ποιοι προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο του και τον χαρακτηρίζει «λίγο» ως προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην προπονητή της ομάδας μας Οσβάλντ Τανσό, τον καλούμε να κατονομάσει ποιοι είναι αυτοί που προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο του είτε με τη διαμόρφωση της σύνθεσης της ομάδας είτε επιβάλλοντας αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε διαφορετική περίπτωση, δικαιωνόμαστε 100% για την επιλογή μας να διορθώσουμε το λάθος μας που τον προσλάβαμε στην ομάδα του Βόλου.

Εκτός και αν ο κ. Τανσό εννοεί παρέμβαση, την άποψη που ενδεχομένως του εξέφραζαν οι συνεργάτες του στο staff, οπότε σε αυτή την περίπτωση αποδεικνύει το πόσο λίγος προπονητής είναι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση, με τις δηλώσεις του αυτές, μας έδειξε για μία ακόμη φορά το επίπεδό του και ως άνθρωπος αλλά και ως προπονητής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης