Οι διαπραγματεύσεις με εταιρία από την Αργεντινή για την αγορά της ΠΑΕ Βόλος δεν προχώρησαν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας. Η ΠΑΕ Βόλος είχε απευθύνει ήδη από τα τέλη Δεκεμβρίου 2020 πρόσκληση στους μετόχους για μεταβίβαση των μετοχών τους εφόσον το επιθυμούσαν, με τον πρόεδρό της, Αχιλλέα Μπέο, να δηλώνει τότε πως είχε επέλθει συμφωνία με εταιρία από την Αργεντινή, για την αγορά της ΠΑΕ, η οποία φερόταν να έχει προκαταβάλει ένα ποσό.

Την Τρίτη (23/3) η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε, όμως πως «η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών που ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί». Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση «η ΠΑΕ Βόλος θα συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση υγειούς επενδυτή μεγαλομετόχου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ και ο πρόεδρος προσωπικά, κάνουν γνωστό στο φίλαθλο κοινό ότι η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών που ήταν σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί.

Παρά ταύτα επειδή η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ είναι από τις πλέον υγιείς κεφαλαιουχικά, νομικά και αθλητικά, ανακοινώνει ότι θα συζητήσει κάθε σοβαρή πρόταση υγειούς επενδυτή μεγαλομετόχου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης