Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 8’ με πέναλτι του Χατζηγιοβάννη, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 34’ με πέναλτι του Μουνίθ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αιφνιδίασε τον Βόλο και μόλις στο 6′ κέρδισε πέναλτι. Ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Χατζηθεοδωρίδη και ο Μανούχος έδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάννης και έκανε το 1-0 στο 8’. Με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισαν και οι γηπεδούχοι. Ο Δώνης «γκρέμισε» τον Ζοάο στο 22′ και ο Μουνίθ έφερε εκ νέου το παιχνίδι στα ίσα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν καλός, αλλά οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες. Όσο περνούσε ο Παναθηναϊκός πίεζε προσπαθώντας να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Στο 83΄ μετά από ωραία σέντρα του Χατζηγιοβάννη η κεφαλιά του Μπεκ πέρασε άουτ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι «πράσινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Περέα έκανε το σουτ και πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Δημόπουλος στη συνέχεια το σουτ του Μακέντα έφυγε ψηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόλος – Παναθηναϊκός 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 8′ πεν. Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός), 34′ πεν. Μουνίθ (Βόλος)

Κίτρινες κάρτες: Τσίκα, Μαξ, Δημόπουλος, Μελίσσας – Κολοβός, Γιόχανσον

Κόκκινες κάρτες:

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (63′ Τσαούσης), Μαξ, Ζοάο (85′ Λύρατζης), Μουνίθ, Τόρες.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον (76′ Μπεκ), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης (46′ Νούνιες), Κολοβός (46′ Περέα), Μακέντα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης