Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Βόλος και Λαμία σε παιχνίδι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι «σφράγισαν» και μαθηματικά την παραμονή τους στη Super League για ακόμη μία περίοδο. Αντίθετα, ο Βόλος χρειάζεται πλέον έναν βαθμό στα επόμενα τρία παιχνίδια των πλέι άουτ για να διασφαλίσει τη δική του παραμονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, το ματς του «Πανθεσσαλικού» θα… ξεχαστεί μάλλον γρήγορα, αφού οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ο Βόλος μπήκε καλύτερα στο ματς κι έχασε δύο ευκαιρίες στο 12’ και στο 13’ με τους Μάντζη και Τσαούση, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς άλλες σημαντικές ευκαιρίες.

Στο β’ ημίχρονο ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε πολύ καλά στο 63’ σε φάουλ του Μουνίθ, ενώ το αμέσως επόμενο λεπτό η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ με τον Βιγιάλμπα, όμως Τσοκάνης πρόλαβε να διώξει με το κεφάλι το σουτ του Αργεντινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βόλος – Λαμία 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Μαξ – Βιγιάλμπα, Αντέτζο, Νιασέ, Μπεχαράνο, Βάντερσον

Κόκκινες κάρτες:

Βόλος: Καραγκιόζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Τσαούσης, Μαξ, Τσοκάνης, Κυζιρίδης (53′ Ζοάο), Μουνίθ (80′ Γέντρισεκ), Γκουαροτσένα, Μάντζης (90’+2 Μπάλλας).

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (70′ Αραβίδης), Δημούτσος (45′ +2 Νιασέ), Σάλιακας (84′ Μπουλούλης), Σασί (84′ Καραμάνος).  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης