Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Βόλου στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε τη νίκη στους Αρκάδες σημείωσε στο 85ο λεπτό ο Ντέλετιτς.

Στους 29 βαθμούς ανέβηκε με το «τρίποντο» η πελοποννησιακή ομάδα και βρέθηκε στην 6η θέση, αλλά με τους ΟΦΗ και Ατρόμητο να έχουν ένα ματς λιγότερο (από 26 βαθμούς έχει έκαστος). Οι Θεσσαλοί έμειναν στους 26 βαθμούς και το έργο τους, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου, για την είσοδο στην πρώτη εξάδα γίνεται, πλέον, πάρα πολύ δύσκολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Σε ένα πολύ μέτριο από πλευράς ποιότητας πρώτο 45λεπτο, αν μια ομάδα δικαιούταν να είχε προηγηθεί στο σκορ, αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν ήταν όμως, απειλητικοί για την εστία του Γκαραβέλη. Ο Βόλος που ήταν «αόρατος» στο πρώτο 45λεπτο στάθηκε τυχερός στο 35΄, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με την κεφαλιά του Μπαράλες μέσα από την περιοχή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Αστέρα μπήκανε με περισσότερη διάθεση για να πιέσουν, αλλά και πάλι ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί απέναντι στους Βολιώτες που έκαναν ένα από τα χειρότερα εφετινά τους παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 70΄ οι Μαρκ Φερνάντεζ και Μπαράλες σούταραν εντός περιοχής με τον Ντεντάκη να απομακρύνει και στις δύο περιπτώσεις, ενώ στο 73΄ σε νέα επίθεση των φιλοξενούμενων το σουτ του Ντέλετιτς μέσα από την περιοχή δεν ήταν δυνατό και μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Η ανωτερότητα των Αρκάδων επιβραβεύτηκε στο 85΄, με τον Ντέλετιτς αυτή την φορά να ευστοχεί με σουτ μέσα από την περιοχή (1-0) και να χαρίζει το «τρίποντο» στην πελοποννησιακή ομάδα.

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 85′ Ντέλετιτς

Κίτρινες κάρτες: Λύρατζης, Τσοκάνης, Γκουαροτσένα – Ντέλετιτς, Φερνάντεζ Μ., Κώτσιρας, Ορτέγκα, Παπαδόπουλος

Κόκκινες κάρτες:

Βόλος: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Λύρατζης (80′ Κάσες), Τσαούσης, Κανταμουρό (46′ Τόρες), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64′ Ντεντάκης).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντεζ Μ. (80′ Χαουρέγκι), Ντέλετιτς (90′ Τασουλής), Μπαράλες, Μουνάφο, Κρεσπί (57′ Φερνάντεζ Μπ.).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης