Η τέταρτη σερί ήττα σε ισάριθμα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Βόλος ήταν και η πιο… βαριά.

Η ελληνική ομάδα γνώρισε την συντριβή με 6-2 από την Ουτρέχτη, με την οποία αγωνίστηκε ο Τάσος Δουβίκας και, μάλιστα, σκόραρε δύο φορές εναντίον της πρώην ομάδας του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα φιλικά που έδειξε κάποια καλά στοιχεία, παρότι ηττήθηκε (3-1 από τον ΠΑΟΚ, 2-1 από την Μαλίν και 1-0 από την Ντέινζε), το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κοντράρει την Ουτρέχη.

Δέχτηκε 6 γκολ, δύο από τον Τάσο Δουβίκα (29΄ και 33΄), με τα οποία η ολλανδική ομάδα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ το πρώτο μέρος βρήκε τους Βολιώτες πίσω στο σκορ με 3-1, με τον Φαν Βέερτ να μειώνει στο 37΄, δύο λεπτά μετά το 3-0 που είχε κάνει ο Τίμπεργκ.

Στο 56΄ ο Νίνης έβαλε ξανά την ομάδα του στο ματς «γράφοντας» το 3-2, αλλά ακολούθησε το ξέσπασμα της Ουτρέχτης με τα τέρματα των Μπεργκ (68΄), Μπάικ (86΄) και Στρικ με πέναλτι στο 89΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Κούζντρα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μπαριέντος, Πουρίτα, Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Νίνης, Ροσέρο, Λογαράς, Τριανταφύλλου και Τερεζίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης