Αγωγή στον διαιτητή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, Αριστομένη Κουτσιαύτη, όπως και στον διαιτητή VAR της ίδιας αναμέτρησης, Κωνσταντίνο Κοτσάνη, προτίθεται να καταθέσει η ΠΑΕ Βόλος, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για μια φάση στην οποία η ομάδα της Μαγνησίας ζήτησε πέναλτι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα volosday.gr, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα να καταθέσει άμεσα αγωγή για διαφυγόντα κέρδη, με τον ισχυρισμό της αλλοίωσης αποτελέσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενστάσεις των Θεσσαλών εδράζονται σε μια παράβαση εντός της περιοχής του Απόλλωνα (χέρι) που συνιστούσε πέναλτι, ενώ το σκορ ήταν ακόμη 0-0 (τελικό 3-3), με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να εκφράζει την ίδια άποψη κατά την καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βόλος στρέφεται κατά διαιτητή. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από περίπου ένα χρόνο, συγκεκριμένα δε στις 8 Δεκεμβρίου 2019, όταν οι Ευάγγελος Μανούχος (διαιτητής) και Τάσος Σιδηρόπουλος (VAR) είχαν δεχθεί τα «πυρά» για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, με την προκαταρτική έρευνα να καταλήγει στο αρχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης