Με γκολ του Μπαρτόλο στις καθυστερήσεις ο Βόλος ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 56’ ο Καρλίτος, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 55’.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ντεμπούτο του Λάζλο Μπόλονι στον «πράσινο» πάγκο και του Ζοσέ Μαουρίσιο με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός μπήκε με διάθεση να βρει ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 10’ από ωραία ανάπτυξη και γύρισμα του Χατζηγιοβάνη στον Καρλίτος, ο Ισπανός έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς πλάσαρε ψηλά άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Βόλου για να χάσει μία αντίστοιχα μεγάλη ευκαιρία, όμως το πλασέ του Φεράρι που βρέθηκε σε θέση… βολής έπειτα από λάθος του Χατζηγιοβάνη και ασίστ του Ουάρντα, έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο ο Διούδης.

Στο 16’ ο Γκαραβέλης κράτησε καλά τη γωνία του στο κοντινό πλασέ του Καρλίτος, ενώ στο 31’ το σουτ του Μαουρίσιο αποκρούστηκε πριν φτάσει στην εστία από το πόδι του Κολόμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν ακόμη περισσότερο κι εντέλει κέρδισαν πέναλτι στο 54’ σε σουτ του Φακούντο Σάντσες που αποκρούστηκε στο χέρι του Σαλβαδόρ Σάντσες. Ο Καρλίτος πήρε πάνω του την εκτέλεση, όμως ο Γκαραβέλης τον νίκησε από τα 11 μέτρα, με τους «πράσινους» να χάνουν ακόμη ένα πέναλτι, μετά από αυτό που απώλεσε την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο ο Μακέντα.

Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο, ο Ισπανός πήρε τη… ρεβάνς, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Χατζηγιοβάνη, ο Πούγγουρας πήρε την πρώτη κεφαλιά, προς την πλευρά του Φακούντο Σάντσες, ο οποίος έβγαλε σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Καρλίτος για το 1-0.

Στο τελευταίο ημίωρο, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ πιο «μαζεμένα» για να υπερασπιστεί το προβάδισμά του, δίνοντας την ευκαιρία στο Βόλο να πάρει μέτρα το γήπεδο. Και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν, με το γύρισμα του Γκουαροτσένα προς τον Μπαρτόλο, τη «χρυσή αλλαγή» του Άνχελ Λόπες, ο οποίος «σκότωσε» με πλασέ τις ελπίδες των «πράσινων» για την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 56′ Καρλίτος (Παναθηναϊκός), 90’+2 Μπαρτόλο (Βόλος)

 

 

55′ έχασε πέναλτι ο Καρλίτος

 

Κίτρινες κάρτες: Σάντσες, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης – Μπαριέντος, Τέκιο, Κολόμπο

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατηγιοβάνης, Αϊτόρ (68′ Μολό), Καρλίτος (76′ Μπουζούκης), Μακέντα.

Βόλος (Άνχελ Λόπες): Γκαραβέλης, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο (73′ Νίνης), Μπαριέντος (77′ Μπαρτόλο), Ριένστρα, Ουάρντα, Γκουαροτσένα (90’+3 Ντεντάκης), Μαρτίνες (90’+3 Κιάκος), Δουβικας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης