Σε μόλις έναν επίσημο αγώνα καθοδήγησε τον Βόλο ο Οσβάλντ Τανσό, καθώς μία ημέρα μετά την ισοπαλία 3-3 με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League, ανακοινώθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο Γάλλος τεχνικός με τον πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Μπέο.

Ο Τανσό, με ανακοίνωσή του σήμερα (22/8) θέλησε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Μαγνησίας για τη συνεργασία τους, εξηγώντας ότι «δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, ο Οσβάλντ Τανσό ανέφερε: «Σας ενημερώνω ότι η συνεργασία μου με την ομάδα του Βόλου λήγει σήμερα. Δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι μας. Η περιπέτεια ήταν σύντομη αλλά πολύ ικανοποιητική και μου επέτρεψε να ασκήσω το επάγγελμά μου και το πάθος μου για πρώτη φορά στην καριέρα μου εκτός της χώρας μου. Για αυτό και μόνο, αξίζουν όσα έζησα αυτή την περίοδο. Κοιτάζω ήδη το μέλλον για να μπορέσω να ανταποκριθώ σε νέες προκλήσεις. Ευχαριστώ όλο τον σύλλογο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα τους παίκτες για αυτή την πλούσια εμπειρία. Σου εύχομαι τα καλύτερα για αυτή τη σεζόν. ΠΑΜΕ ΒΟΛΟΣ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης