Την άποψή του ότι ο Βόλος άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Σωτήρης Νίνης, μετά την ήττα της ομάδας του με 2-1 σκορ από τους Πειραιώτες στο Πανθεσσαλικό, ενώ δεν έκρυψε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας άσος στη NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Είμαστε στενοχωρημένοι, αξίζαμε την ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός δεν μας πίεσε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μας έκανε μια φάση και σκόραρε. Πρέπει να κρατήσουμε την εμφάνιση και να βρούμε τη δύναμη για την Πέμπτη και να κυνηγήσουμε ό,τι μπορούμε στο Κύπελλο».

Για το αν ονειρεύεται να επιστρέψει κάποια στιγμή και στην Εθνική ομάδα: «Το πιο σημαντικό είναι να παίρνω ρυθμό. Με βοηθάει η ομάδα και ο προπονητής. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και την κάνω καθημερινά. Έχω όνειρα, δεν έχει τελειώσει κάτι, θα ήθελα να γυρίσω κάποια στιγμή στην Εθνική, αλλά το πιο σημαντικό είναι να παίζω και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου».

Για τον Βόλο και την καλή φετινή σεζόν: «Στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν έχουμε μια πολύ καλή και σταθερή ομάδα. Πρεσάρουμε ψηλά, προσπαθούμε να παίξουμε. Μερικές φορές το πληρώνουμε, αλλά κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε και το έχουμε δείξει στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης