Μετά το 0-0 ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι βρισκόταν στον πάγκο των γηπεδούχων ως διερμηνέας καθώς μιλάει πέντε γλώσσες, ενώ σχολίασε και τον διαπληκτισμό που είχε με τον Κώστα Καραπαπά.

«Ο λόγος που ήμουν στο φύλλο αγώνος, γιατί πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν, είναι ότι μιλάω πέντε γλώσσες. Μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας και να κάνω πιθανό explain, μετάφραση. Δεν καθόμουν στον πάγκο αν παρατηρήσατε. Πήγα γιατί μου ζητήθηκε, ως διερμηνέας, να πω αυτά που πρέπει να πω στην ομιλία του προπονητή. Εκτός από γαλλικά που το ξέρουν όλοι, μιλάω αγγλικά και ισπανικά. Δεν έχω βγάλει πανεπιστήμιο, αλλά ξέρω να μιλάω. Μίλησα και έφυγα. Στον πάγκο δεν κάθισα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και από την οικογένειά μου για την εικόνα που παρουσιάστηκε σε μια επίθεση του κ. Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο. Αντέδρασα ως δήμαρχος γιατί δεν μπορεί ο κ. Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να βρίζει και να μην του μιλάει κανένας. Ετσιθελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αυτό πρέπει να σταματήσει. Είναι ντροπή. Αντέδρασα».

Για το γεγονός ότι ο Βόλος δεν έδωσε εισιτήρια στον Ολυμπιακό, είπε: «Δεν είναι δική μου απόφαση, είναι της ΠΑΕ Βόλος. Ο Βόλος στον πρώτο αγώνα ζήτησε δέκα προσκλήσεις και αν δεν υπήρχαν δέκα προσκλήσεις, να έπαιρνε δέκα εισιτήρια για να εξυπηρετήσει παιδιά και γυναίκες παικτών και μελών του Δ.Σ. Και δεν τα έδωσαν. Αν αυτοί δεν έδωσαν δέκα εισιτήρια, ο Βόλος γιατί να δώσει χιλιάδες εισιτήρια; Στη ζωή υπάρχουν αξίες και αξιοπρέπεια. Δεν πουλιούνται όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης