Μπέος: «Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά μου - Ποτέ δεν είπα για εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, 15:57
Μπέος: «Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά μου - Ποτέ δεν είπα για εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ»

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε μέσω Facebook ο Αχιλλέας Μπέος, σχετικά με όσα ανέφερε νωρίτερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως υπογράμμισε, διαστρεβλώθηκε και παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του πως έχει πρόταση να ασχοληθεί με ομάδα που διεκδικεί τίτλους, επισημαίνοντας ότι «ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αχιλλέας Μπέος:

«Σε πλήρη παρερμηνεία και διαστρέβλωση των όσων ανέφερα σε σημερινή μου συνέντευξη στο ραδιόφωνο Metrosport και το δημοσιογράφο Γιώργο Μπούζο προχώρησαν ορισμένοι για λόγους προφανείς αποσκοπώντας σε μια πρόσκαιρη δημοσιότητα.

»Ευτυχώς για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια μπορούν να ακούσουν το ηχητικό από τη συνέντευξη που βρίσκεται δημοσιοποιημένο και να διαπιστώσουν τι ακριβώς ελέχθη.

»Ουδεμία αναφορά υπήρξε σε εμπλοκή μου στα του ΠΑΟΚ, αλλά και ουδεμία αναφορά σε πρόσωπα ή άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω το ηχητικό της συνέντευξης είναι απόλυτα διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό της αλήθειας.

»Άλλωστε στην παρούσα συγκυρία όπως κατ’ επανάληψη έχω τονίσει το μόνο μου ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα θέματα του Βόλου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, 16:17