Αθωώθηκε για το «Koriopolis» ο Μπέος - Όσα ανέφερε στο μήνυμά του στα social media

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, 16:54
Αθωώθηκε για το «Koriopolis» ο Μπέος - Όσα ανέφερε στο μήνυμά του στα social media

Ο Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στα social media, αναφέρθηκε στην απαλλαγή του από τις κατηγορίες για συμμετοχή στο σκάνδαλο στημένων αγώνων «Koriopolis», με τον δήμαρχο Βόλου να κάνει λόγο σε μακροσκελή ανάρτησή του για πανηγυρική απαλλαγή και τέλος μιας «φαρσοκωμωδίας που κράτησε 10 χρόνια».

Η ανάρτηση του δημάρχου Βόλου

Ολοκληρώθηκε σήμερα, με την πανηγυρική απαλλαγή μου και από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ένας δεκαετής και πλέον κύκλος απηνών προσωπικών διώξεων σε βάρος μου, με χαλκευμένα ή και ανύπαρκτα «στοιχεία» και ψευδομάρτυρες, που στόχευαν στην ηθική και την κοινωνική μου εξόντωση, μέσω του διαβόητου «Koriopolis», προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα εγκληματικά συμφέροντα μιας ομάδας αποτελούμενης από πολιτικούς απατεώνες, εξωθεσμικούς και επιχειρηματικούς κύκλους και, το πιο τραγικό, από μια κλίκα επίορκων δικαστικών λειτουργών.

Μια απίστευτη σκευωρία που με είχε τοποθετήσει ως κεντρικό στόχο εξελίχθηκε σε μια κακόγουστη φαρσοκωμωδία και είχε το τέλος που της έπρεπε: Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, αφήνοντας πολλαπλά εκτεθειμένους εκείνους που την εμπνεύστηκαν και προσπάθησαν να την υλοποιήσουν μέχρι τέλους.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, για μία ακόμη φορά, πρωτίστως τον Θεό, αλλά και όλους όσους, και είναι πολλές χιλιάδες, με περιέβαλλαν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους και με βοήθησαν να σταθώ στα πόδια μου και να αγωνιστώ σθεναρά απέναντι σε αυτό το ανθρωποφάγο κύκλωμα, που δεν ορρωδεί προ ουδενός, προκειμένου να προωθήσει τα σκοτεινά και επικίνδυνα ιδιοτελή του συμφέροντα.

Ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι στην πατρίδα μας, τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος να αναπτύσσονται και να λειτουργούν τέτοιες εγκληματικές ομάδες, που εξοντώνουν ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά, ενίοτε και βιολογικά, αθώους ανθρώπους για να επιτύχουν τους ανομολόγητους σκοπούς τους. Ευτυχώς, όμως, στην ίδια αυτή χώρα υπάρχουν και ΔΙΚΑΣΤΕΣ με ήθος, συνείδηση, ακεραιότητα και αξιοπρέπεια, που κρίνουν με βάση την αλήθεια και τις αρχές του Δικαίου και όχι τα συμφέροντα της κάθε είδους πολιτικο-οικονομικής διαπλοκής.

Σήμερα, μετά μια ολόκληρη δεκαετία προσωπικών άδικων, σκληρών και ιδιαίτερα ψυχοφθόρων περιπετειών και δοκιμασιών, που ολοκληρώθηκαν με την αδιαμφισβήτητη και χωρίς καμία σκιά να τη βαρύνει απαλλαγή μου από κάθε κατασκευασμένη κατηγορία, το λιγότερο που θα περίμενα θα ήταν μια συγγνώμη από αυτούς οι οποίοι πρωτοστάτησαν, με μηχανορραφίες και ανατριχιαστικά παρασκηνιακές, υπόγειες και βρώμικες ενέργειες, σε βάρος μου.

Φυσικά δεν ήρθε. Γιατί, για να ζητήσεις συγγνώμη, το ήθος, η αξιοπρέπεια και η συνείδηση είναι προαπαιτούμενα που οι συγκεκριμένοι αποδεδειγμένα, πλέον, στερούνται.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021, 17:07