Σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί, καθώς είχε κακό θέαμα και λιγοστές φάσεις ο Βόλος και η ΑΕΛ κόλλησαν στο… μηδέν (0-0) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 25η αγωνιστική της Super League.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όμως ο Ζοάο στο 41′ κόπηκε την ύστατη ώρα από την άμυνα της ΑΕΛ ενώ είχε βγει τετ-α-τετ με τον Κρίστινσον. Ένα λεπτό αργότερα ο Τόρζε βγήκε στην κόντρα, αλλά άργησε πάρα πολύ προ του Γκαραβέλη και το γύρισμα που έκανε προς τον Ουάρντα κόπηκε από τον Τσίκα την τελευταία στιγμή.

Στο 50′ ο Μάρκοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Κάσες στη μεσαία γραμμή (υπήρξε «on field review» έλεγχος του Διαμαντόπουλου, κατόπιν υπόδειξης από το VAR) και μοιραία η ΑΕΛ άρχισε να οπισθοχωρεί για να «θωρακίσει» τα μετόπισθεν της και να κρατήσει το «μηδέν».

Στο 61′ ο Γκαραβέλης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά σε σουτ του Τόρζε, ενώ στο 85′ ο Τσίκα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, αδυνατώντας να σημαδέψει σωστά με κεφαλιά από τα δύο μέτρα, έπειτα από γύρισμα του Γέντρισεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Κανταμούρο, Τσοκάνης, Νταντάκης, Ζοάο – Ασούμπρε, Τσίκα

Κόκκινες: Μάρκοβιτς (απευθείας κόκκινη)

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέχο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Κανταμούρο (46′ Τόρες), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Κάσες, Τσοκάνης (72′ Γέντρισεκ), Ζοάο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Βινίσιους (53′ Μόρας), Σετσέροβιτς, Τόρζε, Ουάρντα, Νούνιτς (73′ Ασούμπρε, 77′ λ.τρ. Μπούστος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης