Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό εκφράζει ο Βόλος και αναφέρεται σε όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για αρρωστημένες νοοτροπίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Σχετικά με τον χθεσινό αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα θέλαμε να επισημάνουμε την άψογη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας, την οποία και θα ανταποδώσουμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπως άλλωστε κάνουμε με όλες τις ομάδες.

Ταυτόχρονα όμως είμαστε αναγκασμένοι να σταθούμε και σε διαιτητικές αποφάσεις, οι οποίες μας προκάλεσαν εντύπωση.

Και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο γκολ που σημείωσε στο Β’ ημίχρονο ο Βόλος και ακυρώθηκε από τους διαιτητές ως επιθετικό φάουλ του Μπαρτόλο πάνω στον Σα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θεωρούμε ότι γκολ ήταν καθαρό και έπρεπε να μετρήσει διότι ο ποδοσφαιριστής μας βρίσκει πρώτα την μπάλα και μετά τα χέρια του Σα, θεωρούμε ανεπίτρεπτο από τον διαιτητή να μην συμβουλεύεται το VAR, ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση.

Αλήθεια, αν η ίδια φάση γινόταν αντίστροφα, πόση ώρα ο διαιτητής θα καθόταν μπροστά από το VAR;

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά περισσότερα για τη χθεσινή αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Το μόνο που θα πούμε είναι το εξής: Συνεχίστε έτσι και η 30η θέση στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ είναι πολύ κοντά.

Αν θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, θα πρέπει οι αρρωστημένες νοοτροπίες του παρελθόντος να σταματήσουν μια για πάντα”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης