Ο Άρης επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Άρη σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Από δύο γκολ σημείωσαν για τους «κίτρινους» οι Ιντέγε (12’, 24’) και Γκάμα (30’ πεν., 61’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να «σβήσει» τις κακές εντυπώσεις των τελευταίων εμφανίσεων. Με τον Μπράουν Ιντέγε να βρίσκει δίχτυα στις δύο πρώτες ευκαιρίες που του δόθηκαν, οι γηπεδούχοι απέκτησαν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 12′ ο Γιάννης Φετφατζίδης και στο 24′ ο Ντάνιελ Λάρσον έδωσαν τη δυνατότητα στο Νιγηριανό να βρει δίχτυα. Το καλό… τρίτωσε για τον Άρη με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Ο Μπρούνο Γκάμα κέρδισε το πέναλτι από τον Αντώνη Ντεντάκη, στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος για το 3-0 στο 30′. Παράσταση για ένα ρόλο με τους Θεσσαλούς να δείχνουν ανήμποροι να αντιδράσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γκάμα… ισοφάρισε τον Ιντέγε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 61′, έπειτα από όμορφη ενέργεια του Λάρσον. Το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, αν και υπήρχαν ευκαιρίες με τους Φετφατζίδη και Γκάμα, λόγω της παρουσίας του Θανάση Γκαραβέλη κάτω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων που, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να φανούν σχεδόν καθόλου απειλητικοί μπροστά στην εστία του Χουλιάν Κουέστα.  

Άρης – Βόλος 4-0 (Novasports 2)

Γκολ: 12′, 24′ Ιντέγε, 30′ πεν., 61′ Γκάμα

Κίτρινες κάρτες: Μαξ

Κόκκινες κάρτες:

Άρης: Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Βέλεθ (66′ Μπα), Κόρχουτ, Σάσα (66′ Μπακουτσής), Τόνσο, Φετφατζίδης, Λάρσον, Γκάμα, Ιντέγε (56′ Μαρτίνες).

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής, Τσίκα (73′ Μήτογλου), Φεράρι, Μπαλογιάννης, Μαξ, Τσαούσης, Μουνίθ (68′ Κυζιρίδης), Τόρες (66′ Λύρατζης), Μάντζης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης