Bαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ο Παναιτωλικός και η Βέροια στο Αγρίνιο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Στο 77′ ο Ναζλίδης έδωσε το προβάδισμα στη «βασίλισσα» του Βορρά, ωστόσο στο 82΄ ο Ρομέρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Καλύτερος ήταν ο Παναιτωλικός στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά οι παίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Σε όλο το διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και την κατοχή της μπάλας, παρ΄ όλα αυτά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Βέροιας.

Η «βασίλισσα του Βορρά», μάλιστα, ήταν αυτή που είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθεί. Στο 22΄ από το μπάσιμο του Γιαννούλη και τη σέντρα που επιχείρησε, δε βρέθηκε παίκτης της Βέροιας στην πορεία της μπάλας για να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Κάπελ μπερδεύτηκε μέσα στην περιοχή και δε μπόρεσε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε. Στο τελευταίο 15λεπτο του ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, λόγω των πολλών φάουλ που έγιναν εκατέρωθεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Κάπελ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, αλλά το σουτ που έπιασε ήταν αδύναμο και ο Καντιμοίρης μπλόκαρε εύκολα.

Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους που έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Η πρώτη στο 67΄ με τον Ναζλίδη να πλασάρει και πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Κουτρομάνος. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μερεμπασβίλι έπιασε το σουτ και μετά από επέμβαση του Στεφανάκου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ανωτερότητα της Βέροιας μετά το 60΄ καρποφόρησε στο 77΄. Ο Ναζλίδης αυτή την φορά πλάσαρε τον Στεφανάκο κι «έγραψε» το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Δεν το χάρηκαν, όμως, για πολύ οι φιλοξενούμενοι, καθώς στην πρώτη του οργανωμένη επιθετική προσπάθεια μετά από αρκετή ώρα ο Παναιτωλικός ισοφάρισε. Σκόρερ ο Ρομέρο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 82ο λεπτό.

Κίτρινες: Κουτρομάνος, Μπεχαράνο, Παπάζογλου – Ιμπραΐμ, Μαραγκός, Γιαννούλης

Παναιτωλικός (Λ.Πόντες):
Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Βιγιαφάνες (71΄ Ρομέρο), Κάπελ, Μάκος (71΄ Ρουσκουγιέδα), Μπεχαράνο (80΄ Βασιλείου), Μαρκόφσκι, Ουάρντα

Βέροια (Γ.Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νέτο (88΄ Πούγγουρας), Μαραγκός, Γεωργιάδης (67΄ Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης, Βεργώνης, Κόλα (72΄ Μαγέφσκι), Σιόντης, Εντζεγκέλε, Ιμπραΐμ, Γιαννούλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης