Μία πολύ σημαντική νίκη που του δίνει πλεονέκτημα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Πλατανιάς, ο οποίος επικράτησε στα Περιβόλια με σκορ 2-0 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League. Στο 83’ ο Τόρες άνοιξε το σκορ, ενώ στο 88’ ο Γιακουμάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς… καιγόταν για τους βαθμούς προκειμένου να πάρει ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία και κατάφερε να τους πάρει.

Ο κόσμος στα Περιβόλια πανηγύρισε στο 83ο λεπτό όταν από την ασίστ του Κουλιμπαλί ο Τόρες με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ η νίκη των γηπεδούχων πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στο 88’με τον Γιακουμάκη να βγαίνει στην πλάτη άμυνας των φιλοξενούμενων και να πετυχαίνει με πλασέ το πρώτο του γκολ στην κατηγορία.

Η ομάδα των Χανίων είναι πλέον φαβορί για την παραμονή, αφού θα πάρει το τρίποντο της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – Παναιτωλικός 2-0 (Novasports 7)

Γκολ: 83′ Τόρες, 88′ Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες: Τετέ, Ζαραδούκας, Τόρες, Γιακουμάκης, Αγκιλέρα – Κέβιν, Κάπελ, Φωτάκης

Κόκκινες κάρτες:

Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Ιτούα (59′ Γκαβιλάν), Μπανανά, Ζαραδούκας (77′ Γιακουμάκης), Τετέ, Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Μαχαμάτ, Μενδρινός (68′ Γουνδουλάκης), Τόρες.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Λάζαρ, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν (46′ Κουτρομάνος), Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Κάπελ, Βιγιαφάνες, Μορένο (77′ Άλβες).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης