Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ πέτυχε στο 68’ και το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζούρτζεβιτς, ενώ το ντεμπούτο τους έκαναν οι Μιραλάς και Χατζισαφί. Παράλληλα, οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν με τον Όσκαρ Γκαρθία για πρώτη φορά στον πάγκο τους. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπούντνικ για λογαριασμό του Πλατανιά.

Το ματς ήταν διαδικαστικό και ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε νωθρός και με προβλήματα στην ανάπτυξη. Στο 17΄ η προβολή του Μιραλάς και στο 23΄ το πλασέ του Τζούρτζεβιτς που δεν βρήκαν στόχο ήταν οι καλύτερες ευκαιρίες του πρώτου μέρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ο 51΄ Μιραλάς και στο 58΄ ο Χατζισαφί έχασαν ακόμα δύο ευκαιρίες, ενώ στο 68΄ οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν σε σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Τζούρτζεβιτς έκανε το 1-0. Ο Σέρβος φορ διπλασίασε από κοντά τα τέρματα της ομάδας του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από μπαλιά του Βρουσάι.

Αμέσως μετά ο Μπούντνικ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.


 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-0 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: 68′, 90’2′ Τζούρτζεβιτς

Κίτρινες κάρτες:
Σεμπά – Κοροβέσης, Ουές, Μπούντνικ, Ντουαλά, Πριντέτα

Κόκκινες κάρτες: 90’+3′ Μπούντνικ

Ολυμπιακός:
Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Ανδρούτσος (69′ Μάριν), Ζιλέ (76′ Ταχτσίδης), Μαρτίνς, Σεμπά, Μιραλάς (85′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς.

Πλατανιάς:
Κοκκαλάς, Καρυπίδης (46′ Βάντερσον), Αγγελόπουλος, Πριντέτα, Μαλσά, Ζίκο (61′ Μπούντνικ), Πατράλης, Ουές, Στόιτσεφ, Κοροβέσης (46′ Ντουαλά), Πετρόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης