Στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα ενισχύθηκε ο Πλατανιάς, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Ολιμπά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 26χρονος Γάλλος γκολκίπερ ανήκε μέχρι φέτος στην Μπορντό, όπου όμως δεν είχε χρόνο συμμετοχής, ενώ έχει παίξει για έναν χρόνο ως δανεικός και στην Ανζέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας, αλλά πλέον έχει αλλάξει υπηκοότητα και είναι διεθνής με τη χώρα καταγωγής του, τη Μαρτινίκα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ολιμπά επισήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Πλατανιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

»Είναι μια νέα αρχή για εμένα και στόχος μου είναι να αγωνίζομαι και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα μου προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να αποκτήσω εμπειρίες εκτός Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να έχω έτσι την ευκαιρία, κάποια στιγμή στο μέλλον, να αγωνιστώ και πάλι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Μπορντό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Περιμένω, επίσης, τους φίλους της ομάδας μας στο γήπεδο για να τους γνωρίσω».

Η ανακοίνωση:

Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται, καθώς υπεγράφη σήμερα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κέβιν Ολιμπά (Kevin Olimpa).

Ο 26χρονος (γεννηθείς στις 10/3/1988) από τη Μαρτινίκα, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1,86 μ. και φορούσε, επί σειρά ετών, τη φανέλα της γαλλικής Μπορντό.

Ο Ολιμπά έχει αγωνιστεί τόσο με την εθνική Ελπίδων της Γαλλίας (U21) όσο και με την εθνική ομάδα της Μαρτινίκας, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της ομάδας της Μπορντό, πλην της περιόδου 2009-2010, όταν αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ανζέ ως δανεικός.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης