Για τον αναπάντεχο αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε την Πέμπτη ο Μάρκος Βελλίδης κατά την παραλαβή του βραβείου για την ανάδειξή του σε MVP της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τερματοφύλακας του «Άγιαξ» της Ηπείρου, ο οποίος τιμήθηκε για την απόδοσή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Ξάνθη (1-1), τόνισε χαρακτηριστικά για το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας του με τον ΑΟΧ: «Ήταν κάτι δύσκολο για μας, θέλαμε πάρα πολύ να περάσουμε, δεν τα καταφέραμε. Είχαμε το πάνω χέρι και ειδικά στο πρώτο παιχνίδι είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε πολύ περισσότερες φορές και να κάνουμε διαδικαστικό το δεύτερο ματς. Δεν συνέβη αυτό όμως. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε, πρέπει να είμαστε δυνατοί και πολύ πιο συντονισμένοι και σοβαροί από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, ώστε να αποδεικνύουμε ότι και με μικρότερες ομάδες μπορούμε να τα καταφέρουμε περίφημα. Το μυαλό όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλαμε το κύπελλο, αλλά δεν καταφέραμε να πάμε στους “8”. Νομίζω ότι όλοι σκεφτόμαστε την Κέρκυρα».

Ο Βελλίδης, o οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Τσελιόπουλο, εν συνεχεία μίλησε και για το θέμα του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι, τονίζοντας: «Φυσικά και με απασχολεί αυτή η προοπτική. Με την ομάδα έχω δεθεί, με τον κόσμο τα περνάω φανταστικά, στο κάθε μου βήμα στην πόλη νιώθω ότι έχω καλή σχέση με τον κόσμο, το ίδιο και με τους συμπαίκτες μου.

Νομίζω ότι βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και φυσικά τα πάντα θα περάσουν από το μυαλό μου. Ό,τι (σ.σ. πρόταση) και να υπάρξει, πρώτος μου στόχος είναι να μιλήσω με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, τον κ. Χριστοβασίλη, και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω στην καριέρα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης