Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 4-3 στα πέναλτι (κ.α. 2-2) και κατέκτησε την 3η θέση στο ποδοσφαιρικό, φιλανθρωπικό τουρνουά «Φλόγα» που διεξάγεται στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» για την οικονομική ενίσχυση του ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ.

Ο Ηρακλής Μεταξάς αντιμετώπισε για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και είδε τον Εραμούσπε να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο 17’. Στο 21’ η κεφαλιά του Μπερτόλιο βρήκε στο δοκάρι, για να ισοφαρίσει ο Μπαράλες με πέναλτι στο 39’ (χέρι Κιάκου). Στο 50’ ο Ροσέρο με κεφαλιά έδωσε εκ νέου «κεφάλι» στο σκορ στους Γιαννιώτες, ενώ στο 56’ ο Μορέιρα είχε προσπάθεια στο δοκάρι, για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Ρεγκίς στο 87’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πολύ πιο ψύχραιμοι και πήραν εντέλει τη νίκη με 4-3.

 

Τα πέναλτι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεγκίς δοκάρι

Εραμούσπε απέκρουσε ο Τσιφτσής

Μπενίτο 1-0

Ροσέρο 1-1

Ιγκλέσιας απέκρουσε ο Αθανασίου

Πήλιος 1-2

Αντζουλάς 2-2

Μπιλμπάο 2-3

Γκαρσία 3-3

Μπαγκαλιάνης 3-4

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Λέο Τιλίκα (55’ Μπενίτο), Μουνάφο (72’ Ιγκλέσιας), Βαλιέντε (90’+2 Κανελλόπουλος), Μπερτόλιο (46’ Αλί Μπαμπά), Σονί (62’ Ρεγκίς), Μπαράλες (72’ Γ. Παπαδόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ (46’ Αθανασίου), Σόρια (85’ Τσάβος), Εραμούσπε, Παντελάκης (46’ Μπαγκαλιάνης), Κιάκος (46’ Λώλης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος (62΄Τζίμας), Ριένστρα (46’ Λιάσος), Ροσέρο, Μορέιρα (75’ Πήλιος), Παμλίδης (46’ Ποζνάσκι).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης