Ανέπαφες έμειναν οι δύο εστίες το απόγευμα της Κυριακής στους Ζωσιμάδες, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδανικό για θεατές που έχουν πρόβλημα με τον… ύπνο, καθώς ελάχιστες ήταν οι στιγμές που προκάλεσαν ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε μεν τον έλεγχο του ματς, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες ήταν σπασμωδικές και χωρίς έμπνευση, επιτρέποντας στην πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή της ΑΕΛ να απομακρύνει τους όποιους κινδύνους μακριά από την εστία τους.

Στην επανάλήψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι νωθροί και η θεσσαλική ομάδα να μην κινδυνεύει.

Ο Πετράκης έκανε κάποιες κινήσεις στο αγωνιστικό σύστημα της ομάδας της Ηπείρου, αλλά και πάλι οι παίκτες του συνέχισαν να είναι προβλέψιμοι στις επιθετικές πρωτοβουλίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ (81′ Χέλκβιστ), Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης (57′ Χαλκιαδάκης), Σκόνδρας, Λίλα (70′ Γιάκος), Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (38′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (71′ Περόνε), Μλαντένοβιτς, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς (88′ Καρατάσιος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης