Με το 0-0 ολοκληρώθηκε το ματς για την 25η αγωνιστική στα Γιάννενα ανάμεσα στον ΠΑΣ και την ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι, που διατηρήθηκαν σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αγωνίστηκαν από το 74’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νούνιτς. Ο ΠΑΣ που έχει πλέον 23 βαθμούς συνεχίζει να κινδυνεύει.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυναμικά και στο 11ο λεπτό στάθηκε άτυχος, καθώς το σουτ του Πάντελιτς έξω από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κρίστινσον. Μάλιστα, ο κίπερ της ΑΕΛ νίκησε τον Νικολιά στο 16’ μετά από ωραίο συνδυασμό του με τον Λεό.

Η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοσή της και στο 22’ ζήτησε πέναλτι, όταν ο Μιχαήλ έσπρωξε στον αέρα τον Νούνιτς.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα είχε δύο καλές φάσεις στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου μέρους. Αρχικά ο Μιχαήλ έδιωξε το σουτ του Γιακιμόβσκι στο 48’, ενώ το σουτ του Νούνιτς από το ύψος του πέναλτι, στο 53’, πέρασε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 74ο λεπτό, οι ισορροπίες άλλαξαν, με τον Νούνιτς να αποβάλλεται και να αφήνει την ΑΕΛ με δέκα παίκτες. Μάνος και Μπουκουβάλας για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που είχαν και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ 0-0 (Novasports 1)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Νούνιτς, Μπράλιτς

Κόκκινες κάρτες: 74′ Νούνιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Μιχαήλ Ν., Κάργας, Μιχαήλ Α., Σκόνδρας (77′ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Κάστρο (81′ Γιάκος), Πάντελιτς, Νικολιάς, Λεό (62′ Μάνος), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Γιακιμόβσκι, Μόρας, Γκοΐκοβιτς (89′ Γκόλιας), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς (80′ Ζίζιτς), Λεοζίνιο (46′ Σικάβκα), Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Μπράλιτς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης