Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 79’ ο Άργκους.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο ματς, στο 17΄ με τον Μάζουρεκ να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από το γύρισμα του Άργκους. Με το πέρασμα του χρόνου, οι Ηπειρώτες ισορρόπησαν την κατάσταση και στο 31΄ ο Γιαννακόπουλος είπε «όχι» στο Νικολιά στο τετ-α-τετ που είχαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη διπλή ευκαιρία για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στο 37΄, αρχικά με τον Νικολιά που εντελώς μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και ο Γιαννακόπουλος έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του αμαρκάριστου Μπατίστ από το πέναλτι έφυγε άουτ.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΣ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Μάνο να αστοχεί από το πέναλτι χωρίς να πιέζεται από αντίπαλό του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή την φορά για τον Παναιτωλικό. Ο Μιχαήλ ενήργησε σωστά και απέκρουσε το πλασέ του Μιχάι, κρατώντας «όρθια» την ομάδα του στο ματς. Στο 57΄ ο Μιχαήλ απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Αμαράλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κορυφαία ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 62΄ για λογαριασμό του Παναιτωλικού, με την κεφαλιά του Μάζουρεκ, μετά από σέντρα του Γκούγκα, να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μιχαήλ.

Η καλύτερη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, τελικά «ανταμείφθηκε» με το γκολ, που έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 79΄ με την καρφωτή κεφαλιά του Αργκους, μετά από σέντρα του Μάρκος Πάουλο, αξιοποιώντας την υπεροχή του στην επανάληψη και κυρίως μετά το 55΄.   

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (ΕΡΤ 1)

Γκολ: 79′ Άργκους

Κίτρινες κάρτες: Κάργας, Βιντάλ, Μιχαήλ

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Αμαράλ, Λουσέρο (71′ Μάρκος Πάουλο), Ντίας, Μανά (59′ Γκούγκα), Μάζουρεκ, Μπαρμπόσα, Μοράρ (78′ Μπαΐροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μιχαήλ (84′ Ξύδας), Σεργκελασβίλι, Κάργας, Νικολιάς, Κάστρο, Βιντάλ (76′ Πάντελιτς), Μπατίστ (77′ Νάουμετς), Μάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης