Ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο του ισόπαλου αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη, Απόστολος Μάντζιος.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «κίτρινων», ο 50χρονος προπονητής τόνισε αρχικά: «Νομίζω ότι αιφνιδιαστήκαμε στην αρχή του παιχνιδιού με τα δύο γκολ του ΠΑΣ και χάσαμε την ψυχραιμία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δουλέψαμε, κάναμε και κάποιες αλλαγές, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ, είχαμε την κατοχή, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά το άγχος δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-2. Κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως πρέπει να δουλέψουμε πολύ για τη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάντζιος αναφορικά με τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο 45λεπτο είπε: «Ήταν κινήσεις καθώς έπρεπε να ρισκάρουμε. Δεν είχαμε άλλες επιλογές λόγω των τραυματισμών κάποιον παικτών. Έχω εικόνα μετά από τρεις προπονήσεις και το σημερινό παιχνίδι. Έχω δει πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιωθούμε, αλλά τα κρατάω για εμένα και το προπονητικό τιμ».

Από την πλευρά του, Αργύρης Γιαννίκης στάθηκε στην εξάμηνη αποχή της ομάδας του από τους αγωνιστικούς χώρους. «Ξεκινήσαμε πολύ καλά μετά την αγωνιστική απραξία, Μετά το 2-0 φάνηκε πως έχουμε καιρό να παίξουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε διάρκεια, αλλά θα τη βρούμε στη συνέχεια», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέληξε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Τηρουμένων των συνθηκών όλα πήγαν καλά. Δεν είναι εύκολο αυτό που ζούμε. Όσο ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας είχαμε τον έλεγχο. Δουλεύουμε με νέα παιδιά, προσπαθούμε να εξελίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Το ότι έκανε ντεμπούτο στη Super League δεν είναι σημαντικό. Θα προτιμούσα να κερδίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης