Τo βραβείo Best Goal της 22ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Βραβεύεσαι για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο;
«Είναι ωραίο να μαζεύει κανείς βραβεία, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι πάλι εδώ για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν εδώ».

-Πιστεύεις πως διανύεις την καλύτερη περίοδο της καριέρας σου;

«Ναι, πιστεύω πως αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή στην καριέρα μου, είχα και στο παρελθόν αντίστοιχες περιόδους, καλές, αλλά είμαι και στην καλύτερη φάση της ηλικίας μου».

-Πού αποδίδεις το γεγονός πως σκοράρεις συνεχώς και σκοράρεις τόσο όμορφα γκολ;

«Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, δεν ξέρω πώς συμβαίνει, απλώς συμβαίνει».

-Πού σκοπεύεις να φτάσεις τον αριθμό των γκολ εφέτος;

«Δεν σκοπεύω να φτάσω κάπου, αυτό που με απασχολεί είναι να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ. Και πέρυσι είχα μείνει εκτός κάποιων αγώνων, κάτι που οφειλόταν στον προπονητή, εφέτος είχα την ατυχία με τον τραυματισμό μου, ωστόσο συνεχίζω να σκοράρω. Δεν με ενδιαφέρει να φτάσω κάπου, θέλω να παίζω καλό ποδόσφαιρο».

-Έχεις στο μυαλό σου να βγεις πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα;

«Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Υπάρχουν άλλες μεγάλες ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, που έχουν καλούς επιθετικούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό που με νοιάζει είναι να δουλεύω πολύ και καθημερινά. Ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα, αλλά δεν είναι μια μεγάλη ομάδα, και προσπαθούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Οι μεγάλες ομάδες δημιουργούν περισσότερες φάσεις για γκολ».

-Αν έπαιζες σε μια από τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, πιστεύεις ότι θα είχες πετύχει περισσότερα γκολ;
«Φυσικά αν έπαιζα σε μια μεγάλη ομάδα, θα είχα τη δυνατότητα να πετυχαίνω περισσότερα γκολ για παράδειγμα, μια μεγάλη ομάδα μπορεί να βγάλει τρεις ευκαιρίες και τις τρεις μπορείς να τις κάνεις δύο γκολ, στη δική μας ομάδα μπορεί να έχεις μία ευκαιρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης