Την προσεχή Πέμπτη (16/5, 18:00) θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της Super League.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» αιτείται να ακυρωθεί η απόφαση που έλαβε στις 9 Μαΐου το Δ.Σ. της διοργανώτριας, αναφορικά με την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα κατά το σκέλος που επικυρώνει τον απευθείας υποβιβασμό τριών ομάδων και κατ΄ επέκταση τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει στην προσφυγή του ο σύλλογος της Ηπείρου «ο Συνεταιρισμός μη νόμιμα αποφάσισε τον υποβιβασμό της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 στην κατώτερη κατηγορία πρωταθλήματος και δη της Super League 2, εφαρμόζοντας την ανίσχυρη διάταξη του άρθρου 10 της Προκήρυξης του πρωταθλήματος, που προβλέπει την αυξομείωση των ομάδων και την μεταβολή των κατηγοριών του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την αμέσως επόμενη αγωνιστική σεζόν του 2019-2020.

Να υποχρεωθεί να επικυρώσει τον τελικό βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League της περιόδου του 2018-2019, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν. 2725/1999 ,τους κανονισμούς της ΕΠΟ και στην Προκήρυξη της προηγούμενης Αγωνιστικής περιόδου, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίσια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των δύο μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης