Μετά από δύο ώρες ολοκληρώθηκε η επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατο του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε χαμογελαστός και ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram το δικό του μήνυμα:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματα με τη θετική ενέργεια. Είμαι πίσω στο δωμάτιο και έτοιμος να ξεκινήσω την αποκατάσταση μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Αντέλινο Βιεϊρίνια:

«Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Super League Σουρωτή που βρήκε τον ΠΑΟΚ αήττητο πρωταθλητή, ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο από τον γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια με τη συμμετοχή του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Βιεϊρίνια θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ με σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης