Ο Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ Βίτορ, μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για το σημερινό ντέρμπι στο Φάληρο, αλλά και για την εικόνα της ομάδας, που παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι.

«Είναι πιθανά όλα τα αποτελέσματα, αφού είναι ντέρμπι. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι ο νικητής θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες. Σε αυτές θα πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί. Πέρυσι όταν πήγαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήμασταν πιο πίσω στη βαθμολογία. Φέτος είναι καλό που πάμε με προβάδισμα δύο βαθμών. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι. Θα δούμε τι θα γίνει» ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για την δύσκολη επικράτηση επί του Πανθρακικού την περασμένη αγωνιστική, απάντησε: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι άλλαξαν προπονητή και ήθελαν να δείξουν νέα πράγματα. Υπήρχε κούραση από το μεγάλο ταξίδι στο Μινσκ και το δύσκολο ματς με τη Ντινάμο. Το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η νίκη. Πέτυχαν δύο γκολ με δύο σουτ, είναι δύσκολο όταν συμβαίνει έτσι, όμως δείξαμε πόσο θέλαμε την νίκη κι έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια».

Σχετικά με τις απουσίες στο κέντρο της άμυνας, σχολίασε: «Θα δούμε μέχρι τον αγώνα πως θα πάνε τα πράγματα. Ο Ποζατζίδης πάντως μπήκε με τον Πανθρακικό και έκανε καλό παιχνίδι. Θα δούμε τι επιλογές υπάρχουν».

Τέλος, για την εικόνα του ΠΑΟΚ, που παρουσιάζεται βελτιωμένος φέτος, εξήγησε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν αν είσαι καλύτερος ή χειρότερος. Είναι καλύτερα από πέρυσι. Βέβαια, είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, έχει ακόμη πολύ δρόμο, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν υπάρχει μυστικό για τη φετινή επιτυχία, μόνο η δουλειά. Κάποιες φορές τα πράγματα έρχονται όπως τα περιμένεις και κάποιες άλλες όχι. Έχουμε περισσότερη φιλοδοξία στη φετινή ομάδα νομίζω. Είμαστε δυνατό σύνολο με καλή νοοτροπία και όλα αυτά είναι σημαντικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης