Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Βίντι στην Ουγγαρία και πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 3 βαθμούς, ενώ οι Μαγυάροι που έχουν πλεονέκτημα και στην ισοβαθμία έφτασαν τους 6. Το γκολ σημείωσε στο 50’ ο Μιλάνοφ.

Στο δεύτερο ματς του ομίλου η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με γκολ του Ζιρού στο 52ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε καλή απόδοση, έκανε πολλά λάθη και έδωσε το περιθώριο στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν την πρόκριση. Στο πρώτο μέρος οι Ούγγροι πιο διαβασμένοι άφησαν χώρο στον ΠΑΟΚ, που παρά την υπεροχή του δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε να δώσει επιθετικό πνεύμα στην ομάδα του από τα πλάγια αλλά η μεσαία γραμμή του αργή και δυσκίνητη δεν μπορούσε να προσφέρει θετική παρουσία. Η καλύτερη ευκαιρία στο διάστημα αυτό ήταν για τους Ούγγρους στο 35΄, όταν σε αντεπίθεση της Βίντι ο Πασχαλάκης επενέβη σωτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έχοντας την κατοχή της μπάλας επιχείρησε να ισοφαρίσει, αλλά οι Ούγγροι συνέχισαν να βρίσκουν λύσεις στον τρόπο λειτουργίας και ανάπτυξης, με οχυρωμένη άμυνα και αντεπιθέσεις. Έτσι, ο Μιλάνοβ σκόραρε στο 50’ και έδωσε το πλεονέκτημα στη Βίντι, που τελικά έφτασε στη νίκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο ΠΑΟΚ μπροστά στο φάσμα της ήττας, επιτέθηκε με περισσότερη ορμή και έχασε δυο καλές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ.

Στο 84’ από πολύ καλές θέσεις οι Άκπομ και Μπίσεσβαρ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για τον ΠΑΟΚ, με τον Βέρνμπλουμ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κόβατσικ.


Βίντι – ΠΑΟΚ 1-0 (COSMOTE SPORT 2 HD)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 50′ Μιλάνοβ

Κίτρινες κάρτες: Φιόλα, Χάτζιτς, Νικόλοφ – Ζαμπά, Ελ Καντουρί, Σάκχοφ

Κόκκινες κάρτες:


Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς):
Κόβατσικ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπίρα, Νεγκό, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Μιλάνοβ (58′ Νικόλοφ), Χούζτι (66′ Κόβακς), Σέποβιτς (77′ Χότζιτς).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τόσκα, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ζαμπά (70′ Ουάρντα), Λημνιός (59′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63′ Άκπομ), Πρίγιοβιτς.

Η βαθμολογία του ομίλου
1. Τσέλσι 12 (6-1)
2. Βίντι 6 (3-3)
3. ΠΑΟΚ 3 (4-5)
4. ΜΠΑΤΕ 3 (4-8)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης