Τις σκέψεις του για τον αυριανό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας εξέφρασε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια στην σημερινή συνέντευξη τύπου που έγινε στην Τούμπα μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είπε συγκεκριμένα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τους τελικούς τους κερδίζεις. Αυτό μένει στο τέλος. Όχι οι φάσεις και η εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα. Ακόμα ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ. Όλοι είναι ξεχωριστοί. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

-Για το αν το φετινό Κύπελο είναι διαφορετικό γιατί ο ΠΑΟΚ έχει παίξει με όλο το ΠΟΚ:

«Στο τέλος όλοι θα πουν ποιος κέρδισε το Κύπελλο και κανείς δεν θα σκεφτεί την πορεία. Γενικά ήταν μια δύσκολη και πολύ κουραστική σεζόν και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το αν ο τελικός βάζει την ταμπέλα σε όλη την σεζόν:

«Μόνο εμείς οι παίκτες ξέρουμε τι τραβήξαμε. Στο τέλος μένει μόνο το Κύπελλο και αν το πάρουμε θα είναι από τις καλύτερές μας σεζόν στην ιστορία της ομάδας μας».

-Για την κατάσταση που είναι:

«Ακόμα δύο πόδια έχω. Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα ως παίκτης πάνω απ’ όλα, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο είτε παίξω είτε όχι».

-Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος και ότι ο Παναθηναϊκός πιο φορμαρισμένος.

«Είναι ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Έχουμε ως ομάδα πιο πολύ εμπειρία, αλλά κάθε τελικός θα είναι ξεχωριστός. Γνωρίζουμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού, εμείς πάμε με μοναδικό σκοπό να κερδίσουμε το Κύπελλο».

-Για το τι θα έλεγε στον Λουτσέσκου πριν το παιχνίδι:

«Ξέρει μια χαρά τι θέλω να του πω. Έχει ζήσει πολλά τέτοια παιχνίδια, ξέρει από τελικούς, κατέκτησε και το Champions League της Ασίας. Αυτός πρέπει να μας πει τι θα κάνουμε. Έτσι έχουμε κερδίσει ότι έχουμε κερδίσει με αυτόν τον προπονητή. Είναι από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ΠΑΟΚ».

-Για το αν σκέφτεται το γκολ στον τελικό:

“Δεν σκέφτομαι το γκολ. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα κερδίσουμε. Αυτό είχα κάνει και τις προηγούμενες φορές που σκόραρα. Ας βάλει το γκολ όποιος θέλει και να κερδίσουμε τον τελικό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης