Αιχμές σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά και στην ΕΠΟ για τη διανομή των προσκλήσεων του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας άφησε ο Γιώργος Βασιλειάδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Arena.

Ερωτηθείς για τη διεξαγωγή του αγώνα χωρίς φίλαθλο κοινό, ο υφυπουργός Αθλητισμού άδραξε την ευκαιρία να καυτηριάσει τα όσα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (11/5) στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δόθηκε το Σάββατο το βράδυ η απάντηση, από τη στιγμή που είδαμε πώς μοίρασαν τις προσκλήσεις οι ομάδες και η Ομοσπονδία. Αν υπήρχε η βούληση από τους συμμετέχοντες να είναι κανονικοί άνθρωποι αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο, και όχι οι δυναμικοί των οργανωμένων, θα γινόταν καλύτερα ο τελικός.

Δεν ήταν όμορφο αυτό που έγινε. Δεν είναι λογικό να έχεις έναν μικρό αριθμό προσκλήσεων και να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Εγώ έπρεπε να σκεφτώ με βάση αυτά που ήξερα και με βάση των εισηγήσεων από την Αστυνομία. Με γνώμονα την ασφάλεια του πολίτη, αποφάσισα να μην υπάρχει κόσμος. Οι ίδιες οι ΠΑΕ, δεν θέλουν, δεν μπορούν, δεν ενδιαφέρονται να προστατέψουν το προϊόν», σχολίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης