Πριν από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα (29/8, 20:00, PAOK TV) για τα πλέι οφ του Europa League μίλησε ο κεντρικός αμυντικός, Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος είπε αναλυτικά:

«Καταλαβαίνουμε την σπουδαιότητα του αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και πρέπει να δώσουμε τα πάντα γι’ αυτό τον στόχο. Δεν είχαμε πολλές ημέρες προπόνησης, αλλά νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία για το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται στα τελευταία παιχνίδια γκολ στις καθυστερήσεις είπε: «Μπορεί να δεχόμαστε γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά και πέρσι δεχόμασταν γκολ. Παίζουμε κόντρα σε άλλους ποδοσφαιριστές, που είναι επίσης καλοί. Θεωρώ και πιστεύω ότι αύριο δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη. Ίσως πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά. Σε κάθε περίπτωση προετοιμαστήκαμε καλά και πιστεύω ότι δεν θα επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί τόνισε: «Πιστεύω ότι σε αυτά τα παιχνίδια το πιο βασικό είναι να είσαι προετοιμασμένος να δώσεις βοήθεια και λύση σε κάθε σημείο του γηπέδου. Πρέπει να πιέσουμε, να δείξουμε ότι θέλουμε να περάσουμε εμείς. Να εκμεταλλευτούμε το γεμάτο γήπεδο. Ξέρουμε να ζούμε τέτοιου είδους παιχνίδια και πιστεύω ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Το πρώτο γκολ είναι το σημαντικό, ανεξάρτητα πότε θα μπει αυτό. Θα πρέπει να το πετύχουμε και στην συνέχεια να πιέσουμε για να πετύχουμε περισσότερα».

Για τη μάχη της Ελλάδας στην βαθμολογία της UEFA με την Κύπρο και αν τους πεισμώνει περισσότερο για το κάτι παραπάνω επισήμανε: «Δεν γνωρίζω τι γίνεται με την βαθμολογία, αλλά μου αρέσει αυτή η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Με αυτή την πίεση μένεις συγκεντρωμένος στο γήπεδο 100%. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε και την Ελλάδα, θα είναι ακόμα καλύτερο. Γνωρίζουμε όλοι ότι θα μας λείψει να μην είμαστε στους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και όλη η Ευρώπη μας σέβεται, γι’ αυτό πρέπει να τα καταφέρουμε. Για εμάς, για τον κόσμο, για το γήπεδό μας να παλέψουμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι με την πρόκριση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης