Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής της Super League ήταν νικηφόρα για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, και έτσι επεκτείνουν σημαντικά σερί ο καθένας. Όπως αναφέρει το επίσημο site της Λίγκας, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 36 διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που δεν χάνει και παράλληλα σκοράρει. Από τις 11 Μαρτίου 2018 και το μηδενισμό από την ΑΕΚ έχει 32 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Αν δεν χάσει και το επόμενο παιχνίδι, που είναι πάλι εντός έδρας, με τον Πανιώνιο αυτή τη φορά, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει τους 37 αγώνες χωρίς ήττα, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Παναθηναϊκού, που είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία των πρωταθλημάτων.

Για την κορυφή βέβαια θα πρέπει να μείνει για 22 ακόμα παιχνίδια αήττητος, καθώς ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο ρεκόρ με 58 αγώνες από τον Οκτώβριο του 1972 ως τον Απρίλιο του 1974.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης με το 36ο παιχνίδι που σκοράρει ο ΠΑΟΚ, ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του Ολυμπιακού, ωστόσο έχει επίσης πολύ δρόμο ακόμα, για να φτάσει τον Παναθηναϊκό, που από τον Μάρτη του 1963 μέχρι τον Φεβρουάριο του 1965 σκόραρε σε 57 αγώνες!

58 αγώνες χωρίς ήττα: Ολυμπιακός

37 αγώνες χωρίς ήττα: Παναθηναϊκός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

36 αγώνες χωρίς ήττα: ΠΑΟΚ

57 αγώνες με γκολ: Παναθηναϊκός

36 αγώνες με γκολ: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης και έχει εννέα διαδοχικές νίκες σε πρεμιέρες. Μάλιστα όταν η πρεμιέρα είναι στην έδρα του, έφτασε τις 14 σερί νίκες. Τελευταία απώλεια σε πρεμιέρα εντός έδρας είναι η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στις 22 Αυγούστου 1993. Και φυσικά, όπως είχαμε αναφέρει στην προαναγγελία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ πρεμιέρα πρωταθλήματος στην έδρα του.

Ανεξάρτητα με το αν είναι πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός νίκησε για 10η φορά στη σειρά το πρώτο παιχνίδι της έδρας του, μετά το 0-0 που του είχε πάρει η Καβάλα στις 12 Σεπτεμβρίου 2009.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης