Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League. Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι δυο ομάδες χρειάζονται τη νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Κυριακή 28/2, 19:30), στη «μάχη» της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι «πράσινοι» του Λάζλο Μπόλονι έρχονται από την πρώτη ήττα μέσα στο 2021, το 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ωστόσο στα ντέρμπι δείχνουν σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο, όπως φάνηκε στο πρόσφατο 2-1 επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. «Πληγωμένοι» από τους πολλούς τραυματισμούς οι «κιτρινόμαυροι» του Μανόλο Χιμένεθ, φιλοδοξούν να πάρουν – επιτέλους – ένα ντέρμπι, σπάζοντας το αρνητικό σερί που «τρέχουν» από την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Τρίπολη, το Σάββατο (27/2, 19:30), ο δεύτερος ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο και πάντα επικίνδυνο Αστέρα, ενώ την Κυριακή ο Άρης περιμένει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (28/2, 15:00) τον Ατρόμητο με σκοπό να επιστρέψει στα «τρίποντα», μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό και λίγες ημέρες πριν τον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», με ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους «16» του Europa League, δοκιμάζονται τη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής.

Κατά τα άλλα, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ θα διεκδικήσουν τη νίκη στη Ριζούπολη (27/2, 17:15), σε μια… πρόγευση της μεταξύ τους κόντρας στα Play Out, ενώ ματς «εξάποντο» είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Αλκαζάρ (28/2, 17:15), με την ουραγό ΑΕΛ να φιλοξενεί τον προτελευταίο Παναιτωλικό. Η ανεβασμένη Λαμία ευελπιστεί να πραγματοποιήσει ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή, καθώς υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 24η αγωνιστική:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (Novasports 1)

19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ατρόμητος (Novasports 1)

17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – Παναιτωλικός (Novasports 2)

17:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)

19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Novasports 1)

Δευτέρα 1 Μαρτίου

19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης