Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δήλωσε στην UEFA, εν όψει των αγώνων του με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα πλέι οφ του Europa League, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ.

Σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος συμμετέχει κανονικά, το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας, έχοντας αφήσει πίσω του τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιοι συγκεκριμένα οι 25 παίκτες που δηλώθηκαν από τον Αμπέλ Φερέιρα είναι οι : Ακπομ, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γαϊτανίδης, Γιαννούλης, Ινγκασον, Κάτσε, Λάμπρου, Λημνιός, Βαρέλα, Μελίσσας, Μιχάι, Μίσιτς, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ζαμπά, Ντόουγκλας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Βέρνμπλουμ, Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β’ συμπεριλήφθηκαν οι: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Δούμτσης, Καραμπέρης, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Βουτσάς.

Ο «Δικέφαλος», υπενθυμίζεται, θα δώσει το πρώτο ματς στην έδρα της Σλόβαν στις 22 Αυγούστου, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ρεβάνς στην Τούμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης