Σύσκεψη μέσω Skype έγινε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των στενών συνεργατών του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στις συζητήσεις που κυριάρχησαν ήταν φυσικά τα θέματα τα σχετιζόμενα με τον κορωνοϊό και τα μέτρα περαιτέρω αντιμετώπισής του πέραν των όσων έχουν ήδη ληφθεί στην ομάδα, όπως η απολύμανση εγκαταστάσεων, γηπέδου, αποδυτηρίων και γραφείων που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι βασικές επισημάνσεις του προέδρου της ΠΑΕ ήταν η προτεραιότητα της υγείας των στελεχών και των εργαζομένων στην ΠΑΕ, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας από όλους.

Ο ίδιος επίσης επισήμανε πως παρά το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο διανύει μια περίοδο αβεβαιότητας όπου είναι αμφίβολο αν και πότε θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, το ποδοσφαιρικό τμήμα και όσοι βρίσκονται πέριξ αυτού, οφείλουν να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας. Υπογράμμισε ωστόσο ότι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να τηρήσουν τις εντολές του προπονητικού και ιατρικού τιμ.

Υπενθυμίζεται πως οι ποδοσφαιριστές τελούν εν αδεία μέχρι νεωτέρας με την επισήμανση και του Πορτογάλου τεχνικού να παραμείνουν για όσο καιρό απαιτηθεί κλεισμένοι στις κατοικίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επικοινωνία μόνο μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών, όχι έξοδοι, όχι συναντήσεις και συναναστροφές» ήταν η υπόμνηση του Αμπέλ Φερέϊρα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης