Παρουσία του αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/2) στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ακόμα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη σύσκεψη εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ τον Ολυμπιακό ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Συντιχάκης.

Στη σύσκεψη βρέθηκαν ακόμα εκπρόσωποι της Super League, της ΔΕΑΒ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης από το Τμήμα Αθλητικής Βίας και επίσης της Πυροσβεστικής.

Οι τρεις Εισαγγελείς ζήτησαν από όλους να βοηθήσουν να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας και έδωσαν έμφαση ειδικά στο θέμα της άφιξης των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο. Επίσης, ζήτησαν να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και άπαντες να συμβάλλουν στην ύπαρξη και διατήρηση φίλαθλου και ήρεμου κλίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί σε ομαλό κλίμα το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας.

Μάλιστα οι Γκαγκάτσης και Συντιχάκης είχαν μετά το πέρας της σύσκεψης ξεχωριστή, ο καθένας, συνάντηση με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου, υπεύθυνος για θέματα αθλητικής βίας, έθεσε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων προ των ευθυνών τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης